Over Elke

Verbinding   –   Vertrouwen   –   Vrijheid   –   Authenticiteit   –   Creativiteit   –   Liefde

Er is zoveel moois te zien! De natuur en zijn seizoenen. Landen, steden, culturen met hun verhalen. En mensen. Prachtig om hen op beeld vast te leggen. In goede en slechte(re) tijden. Als zij kwetsbaar zijn. Of vrolijk, verdrietig, emotioneel. Het vertellen van hun verhaal door middel van foto’s, dát is wat ik het liefste doe en laat zien.

Daarom hou ik zo van bruidsfotografie. Het verhaal van jullie dag vertalen naar de prachtigste beelden. Zo’n belangrijk moment in jullie leven is het waard om in een reportage gevangen te worden. Zodat jullie elke keer weer deze bijzondere dag kunnen herbeleven. Jullie elke keer weer voelen hoe je, omringt door de mensen waar je van houdt, deze dag hebt mogen beleven.

Wakker worden met het geluid van vogels —  dansen om een kampvuur — eindeloze avonden met vrienden en wijn — road trips zonder plan — Spanje! — de zomer zon & warme dagen, die eindeloos lijken te duren — tijd kwijt — spontane ontmoetingen — Amsterdam & Barcelona — koffie in bed — de eerste lentezon — midzomernacht vieren — vieringen over het algemeen — gouden uurtje — passie — blote voeten in de aarde — creatievelingen met een duidelijke visie — liefde (zien,voelen) – De tijd die lijkt te stoppen tijdens mooie conversaties — Diepe liefde voor vrienden en familie — Dagdromen tijdens de autorit naar een opdracht — Dromen in het algemeen — nieuwe ideeën en concepten uitwerken met mooie mensen

Meer informatie?

Contact