Over Elke

Over de fotograaf:
Elke is een enthousiaste, creatieve en spontane fotografe, die geheel mee draait op de flow van de dag, zich op de achtergrond beweegt en hierdoor automatisch aanvoelt als een van je gasten.
Elke mengt zich automatisch en gevoelsmatig in het gezelschap een techniek waarmee ze onopvallend de spontane en intieme momenten weet vast te leggen. Ook bij reportages weet ze zich aan te passen aan de sfeer,  waardoor ze de perfecte plaatjes maakt, die een opzichzelfstaand verhaal vertellen.
Elke is een open persoon, die zonder oordeel met enkel een creatief oog te werk gaat, hierdoor kan je niet anders dan ontspannen. 

Verbinding   –   Vertrouwen   –   Vrijheid   –   Authenticiteit   –   Creativiteit   –   Liefde

Waarom ik fotograaf ben:
Fotografie is voor mij een middel, om de wereld vanuit mijn perspectief te laten zien. Er is zoveel moois om ons heen. Mensen met passies, de natuur met zijn seizoenen, de steden met zijn verhalen, landen met hun culturen.
Foto’s zijn een middel om dit te delen. Om mensen te laten zien hoe mooi ze zijn, om verhalen te vertellen die bijzonder zijn.
Van Peru naar India, maar vooral ook van Groningen naar Limburg, overal om ons heen gebeuren mooie dingen. En het feit dat ik mijn focus daar op mag leggen, maakt mij blij.
Waarom ik verhalen vertel: 
Mijn passie ligt bij het vertellen van verhalen. Zowel beeldend als ondersteunend met tekst. Ik stap graag mijn comfort zone uit om nieuwe dingen te ontdekken, mijn horizon te verbreden en vooral; verhalen te vertellen. Dit heb ik de afgelopen jaren al reizende op de meest mooie plekken ter wereld gedaan. Tegenwoordig komt het meer vanuit mijn vaste basis in Utrecht. Mocht je geïnteresseerd zijn in een reportage, een mooie samenwerking, of heb je een verhaal wat verteld moet worden? Dan nodig ik je graag uit voor een kop koffie en praten we verder.

Meer informatie?

Contact