Over mij

Iedereen heeft een verhaal.

 

Mijn doel is om dat verhaal met liefde weer te geven in de mooiste foto’s. Het is wat ik het liefst doe en waar ik goed in ben. Afgelopen jaren combineerde ik het fotograferen van bruiloften in binnen-en buitenland met het maken van prachtige reizen. Ik merkte dat ik tijdens deze reizen het dichtst bij mijzelf sta. Los van verwachtingen, los van bezit, vol van vertrouwen. Het brengt me rust en balans en daardoor voel ik me volop in verbinding met mezelf en met de mensen die ik onderweg tegenkom. De mooie ontmoetingen en nieuwe culturen brengen het beste in mij en mijn foto’s naar boven.

 

Daarom ga ik het combineren. Reizen en fotografie. In 2019 verlaat ik mijn vaste basis in Amsterdam om op verschillende plaatsen op de wereld verhalen met liefde vast te leggen. Jouw loveshoot of bruiloft, jouw (werk)leven, jouw verhaal, aan de andere kant van de wereld. Mensen verrijken mijn reis en daarom ontmoet ik je graag! Wanneer ben ik waar?

 

Volg mijn fotografie avonturen vooral ook via Instagram, Polarstaps en Facebook.

Wie is Elke

Spontane uitjes — het gouden uurtje — verrassende ontmoetingen —  de geur van verse koffie in de ochtend —  een koud wijntje in de ondergaande zon —  de tijd die stil lijkt te staan tijdens oneindige gesprekken — vanzelfsprekende vriendschappen —  mijmeringen in de auto op weg naar een opdracht —  eigen beslissingen mogen maken met de steun van thuis —  diepe liefde voor familie en vrienden —  het onderste uit de kan halen —  verplichting-vrij leven — aanhanger van de Spaanse levensstijl —  altijd mezelf — open voor ideeën —  genieten van de kleine dingen maar altijd op zoek naar groter geluk —  zoektocht naar de beste versie van mezelf.
het uitzicht vanaf de pont richting Amsterdam Centraal — fotograferen in het avondlicht  —  drang naar nieuwe belevenissen —  mezelf continue willen bewijzen en mijn grenzen verleggen — mensen kijken en hun verhaal erbij bedenken — nieuwe tentjes ontdekken in de leukste buurten van Amsterdam — in stilte de Zuringkade wandelen —  foto’s maken van de belangrijkste mensen in mijn leven —  een maaltijd creëren met ingrediënten waar ik zin in hebt —  mijn eigen keuzes kunnen maken —  onverwachts fijn gezelschap op een naar verwachting saaie avond —   een uitgebreide kaasplank in combinatie met rode wijn in de winter —  ruimdenkende gesprekspartners.

Meer informatie?

Contact